“Your hair is the crown you never take off”

Dat is mijn motto, voor jou ook? Als je niet lekker bent en je gaat naar de kapper dan zit je haar weer goed. In ons leven worden wij altijd geconfronteerd met ons haar. Je wilt graag dat het goed zit en/of de juiste kleur heeft. Als we ouder worden veranderen we. Onze haarkleur, maar ook de kleur van ons gelaat. Het mooiste is om daar zo goed mogelijk op aan te passen. Ik heb bij L’oreal cursussen gevolgd voor kleurspecialiste en behalve dat alleen maar in de praktijk uit te voeren, geef ik ook advies met de daarbij behorende producten.

Naast advies heb je ook inspiratie nodig als je een feest heb, of bij een huwelijk. Graag maak ik eerst een afspraak met je voor een proefkapsel en op de dag zelf het eindkapsel. Ik help daarbij met de keuze wat mooi is bij jouw gezicht en kleding.

Dan komt er in ons leven ook een eindpunt, daarbij kan ik ook de juiste zorg bieden. Ik was en modeleer het kapsel zoals de overledene dit droeg aan de hand van een foto. Het kan ook voorkomen dat iemand een lang ziekbed heeft gehad en daardoor nog geknipt moet worden of zelfs uitgroei bijgewerkt moet worden. Het geeft mij enorm veel voldoening om ook dit stukje te mogen doen. Bij leven was dit toch ook de normaalste zaak om te doen?

"Wij zijn al jaren dolgelukkig met Stephanie als kapster. Elke keer weet ze het weer goed in model te brengen, met knippen en kleuren ben je bij Stephanie aan het juiste adres. 

Ze luistert goed naar de wensen hoe je het wilt hebben en geeft daarbij goede adviezen, we zijn dan ook altijd blij met het eindresultaat". 

Esther

Mijn contactgegevens

Bezoekadres

alleen op afspraak

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ  Zwijndrecht

Postadres

Niet voor bezoek

M.H. Trompweg 92
3317 BT  Dordrecht

Telefoon

06-392 249 26

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.