Ik sta voor
kwaliteit
Ik ben er voor u!

Een jonge actieve vrouw die midden in het leven staat! 
Actief in de zin van… werken, genieten en leven!

Omdat ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, ben ik altijd gewend geweest om klaar te staan en om meer dan 100% mezelf te geven. Ik begon al jong met werken en zo ontstond voor mij het pad om in de voetsporen van mijn ouders te treden.

De passie voor haarstyling was geboren... uiteindelijk kwam daar ook, om een totaalplaatje te krijgen, visagie bij. In 1999 ben ik in het kappersvak begonnen en gestart in de salon van mijn ouders, Studio Luijcx, aan de Burgemeester de Bruïnelaan 72 te Zwijndrecht. Hier ben ik na een paar jaar weggegaan om bredere ervaring op te doen. Ik heb in verschillende kapsalons gewerkt door heel Zuid-Holland. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd en podiumwerk gedaan voor L’Oréal.

Na een onstuimige periode heb ik het besluit gemaakt om totaal iets anders te gaan doen. In 2004 heb ik een poging gedaan om in de uitvaart te gaan werken. Ik ben namelijk altijd geïnteresseerd geweest in dit moment van het leven. Ik wilde er graag aandacht aan besteden, omdat ik vind dat dat ook anders kan. Doordat ik de leeftijd van 21 had, werd er veelal geadviseerd 'Ga eerst maar eens levenservaring opdoen'. Daarna heb ik voor iets anders gekozen en ben de zorg ingestapt.

In de zorg haalde ik voldoening uit mijn werk, echter na 6 jaar aan het bed te hebben gestaan, heb ik in 2015 de stap weer teruggezet in de salon van mijn ouders. Het kappersvak is immers mijn passie, net als visagie! Maar naast dit miste ik toch nog een stukje.

Ik heb de mogelijkheid gekregen om van 2017-2019 in de  overledenenzorg aan het werk te gaan als algemeen medewerkster. Mijn voornaamste taak was de verzorging, waar ik veel voldoening uithaal. Daarnaast was ik ook inzetbaar als gastvrouw en rouwwagen chauffeuse. Hier kwamen mijn drie werkzaamheden ook samen. Wat voor mij de stap heeft gemaakt om dit als ZZP’er aan te kunnen gaan bieden. Inmiddels mag ik dit nu voor een aantal  opdrachtgevers doen.

Per 28 maart 2020 zijn de werkzaamheden van Studio Luijcx in het pand op nummer 72 gestopt. Dat betekent dat jullie sinds 1 april 2020 mijn onderneming, Stephanie Luijcx, kunnen vinden in het pand aan de Burgemeester de Bruïnelaan 144 in Zwijndrecht. Hier ben ik van plan iets moois voort te zetten. Inmiddels is daar sinds 3 oktober 2020 een mooi en modern interieur neergezet.
Per maart 2022 gaan wij dit verder uitbreiden.

Mijn doel is om mijn passie hier voort te zetten en voor u klaar te staan.

Kortom bel, mail en maak een afspraak!

 

Authentic Tradition

Mijn contactgegevens

Bezoekadres

alleen op afspraak

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ  Zwijndrecht

Postadres

Niet voor bezoek

M.H. Trompweg 92
3317 BT  Dordrecht

Telefoon

06-392 249 26

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.