Postmortale zorg

Een bijzonder moment in het leven…

Vaak krijg ik de vraag, vind je het niet eng om te doen? 
Of... ben je niet bang?

Nee, ik heb in mijn leven wel angst voor de dood gehad. Echter door mij in het proces van de dood te verdiepen heb ik de angst die ik daarvoor had los kunnen laten.

Goed afscheid nemen

Waar moet ik op letten? Wat kan ik doen voor de nabestaanden zodat zij goed afscheid kunnen nemen van hun geliefde? Hoe zorg ik ervoor dat jij geen angst kent om naar jouw geliefde toe te stappen? Dit staat voor mij centraal in het nemen van goed afscheid.

Meer dan de laatste verzorging

Ik heb in 2018 de cursus behaald met de specialisatiemodule: “Meer dan de laatste verzorging” verzorgt door HQ Thanatopraxie. Daar heb ik geleerd dat verpleegtechnische handelingen ook anders uitgevoerd kunnen worden. 

Stap voor stap

Ik ben werkzaam in Overledenenzorg & Uitvaartassistentie. Samen met mijn collega’s sta ik klaar om jouw dierbare goed te verzorgen, in huiskamersetting op te baren of over te brengen. 

In dit eindmoment van leven ben ik ook beschikbaar voor haarstyling of visagie. Aan de hand van een recente foto kan ik jouw dierbare verzorgen. Indien je het prettig vindt mag je er ten alle tijden ook bij zijn en leg ik stap voor stap uit wat ik ga doen.

"Via Stephanie heeft het woord afscheid nemen een andere en waardevollere betekenis gekregen. Betrokkenheid, respect en liefde zijn hierbij de sleutelwoorden".

Daniëlle en Peter

Mijn contactgegevens

Bezoekadres

alleen op afspraak

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ  Zwijndrecht

Postadres

Niet voor bezoek

M.H. Trompweg 92
3317 BT  Dordrecht

Telefoon

06-392 249 26

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.