In visagie kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt

Al vanaf jongs af aan was ik al bezig met haar en make-up. Hoe gaaf is het om te zien hoe je ogen of je totale gelaat kunnen veranderen.

Tijdens mijn trainingen bij L’Oréal kreeg ik les van Hildo Groen, make up artiest. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en vanuit mijn basis op school door hem een creatievere kijk op de visagie gekregen. Onder andere tijdens de periode met Halloween kan ik mijn creativiteit dan ook helemaal kwijt. Heb je een voorbeeld of een thema? Dan denk ik graag met je mee.

Uiteraard vind ik het ook geweldig om visagie te doen voor een feest, huwelijk of een fotoshoot. Ik luister naar jouw wensen en hou rekening met kleur, kleding en type haar. 

"Stephanie heeft voor mijn grote dag mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Eerst een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en proef make up. Stephanie werkt met fijne materialen, heeft alle kleuren oogschaduw wel bij de hand, mocht ze het niet hebben dan zorgt ze er wel voor dat ze het heeft. Ze luistert goed na wat je wensen zijn, maar geeft ook haar eigen draai eraan, wat erg prettig is. Maar vind je het niet mooi of zit het niet naar wens, dan past ze dit gelijk aan. Op de dag zelf kwam Stephanie keurig op tijd naar het door mij opgegeven adres en heeft daar alles tot in de puntjes verzorgd". 

Roxanne

Mijn contactgegevens

Bezoekadres

alleen op afspraak

Burgemeester de Bruïnelaan 144
3331 AJ  Zwijndrecht

Postadres

Niet voor bezoek

M.H. Trompweg 92
3317 BT  Dordrecht

Telefoon

06-392 249 26

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.